God natt !


Kvällen till ära så hade jag faktiskt lockat håret ! Borstar alltid ut håret efter att jag lockat, för att det ska bli med "fallande". Sen gör jag en fläta av det hela som jag tar ut precis innan jag ska bege mig. 👍

Hade mina jeansleggings, svart linne, svart skjorta och ett halsband.
Väldigt enkelt. En outfit som funkat både på vardagarna och vid festligare tillfällen. 😃

Nu däremot, ska jag försöka sova !
Mamma jobbar dubbelt, så jag passar på att låna hennes säng så jag kan sussa med alla djuren ! ❤️



Haket och brandkåren.


Vi har haft en mysig kväll och ätit god mat ! Kvällen avslutades med att brandkåren blockerat min bil och när vi väl blev utsläppta så körde vi en galen runda i stan !
Hon är fin min Helene ❤️ Och galen !






Make up.


Lite smink på inför kvällens restaurangbesök med en fin vän som fyller år ! ☺️
Håret ska också fixas, men jag har 1,5 timme på mig så det är ingen brådska.






Nivea cleansing wipes.


När man inte orkar blöta ner halva huvudet så funkar dessa wipesen skitbra ! Har samma märke i flaskan med rengöring och det blir precis lika bra !

Ett litet tips bara !
Kostar runt 30kr men det är det faktiskt värt. Lätt att ta med sig i väskan i stället för hela flaskan ! 👍



Vi är inte kompisar, livet och jag.


Idag mår jag inte bra.. Inte alls bra. Men jag har ändå tvingat mig själv att göra saker idag. Och jag ska snart iväg igen. Ska ut med hundarna först bara. Det blir ingen sen kväll i alla fall.



Bakslag el biverkningar ?


Idag tappade jag det helt. Jag faller djupare och djupare ner i det mörka hålet igen, men vet inte riktigt varför. Är det insättningssymtom av Circadinet ? Eller ett rejält bakslag ? Allt började ju i måndag när jag började med Circadinet, därför tror jag att det är tablettena som gör att jag mår så dåligt. Men som sagt, jag vet ju inte..

Jag ringde till min samtalskontakt när vi hade lunch.. Förklarade hur jag mådde och det hela slutade med att tårarna svämmade över. jag skulle skriva upp allt jag kännt under dessa dagarna som varlig ovanligt, för att vi ska kunna se ol det hänger ihopa. Jag ska fortsätta med tabletterna fram till Söndag, mår jag fortfarande lila dåligt så ska jag inte ta mer och se vad min ssk säger när jag hämtar medicin. I värsta fall så får hon boka in mig på en akuttid till nån läkare.



Lektion nr 2 !


Lektion nummer två i dag är med samma lärare. Jag ska ju byta grupp oömt p veckor och det är henne 👇 jag har sol lärare i kursen. Känns skönt att få träffa henne innan det drar igång !




Lektion nr 1 !


Äntligen händer det ngt nytt !
Idag, under förmiddagen så pratar vi om hjärnan. Det är ett rätt stort ämne om man tänkte på att hjärnan är den del som styr precis allt I hela kroppen. 

Spännande !!!



Vaken.


Oh yes, i really do ! 

Gillar morgnarna om de hade börjat lite senare alltså. Jag är inte människa vid denna tiden ! Hur ska det få gå på praktiken ?! Vissa dagar lär jag ju säkerligen börjar kl 7 på morgonen ! Åh, jag kommer aldrig lära mig att vara en morgon människa !

Lite smink i huvudet så jag ser lite vettig ut. Om 7 timmar är det helg !!



Kommentarer & statistik.



Det värmer i hjärtat när jag får fina kommentarer och när statistiken höjs !
När fina människor hör av dig, bland annat en som ville ha med ett utdrag ur min blogg på hennes blogg. ☺️

Tveka aldrig över att höra av er !
Om det är ngt ni behöver hjälp med, prata av er eller råd till exempel.
Bara skriv ! Jag svarar alla ❤️
Vill man inte skriva som en kommentar kan man maila: 

[email protected]

Nu säger jag godnatt, sov gott !



Thea.


Här har vi min andra lilla älskling - Thea !
När jag köpte henne va hon i ett rätt så dåligt skick. Väldigt förkyld, hostig och inflammation i ögonen. Men, det va inget som visade sig förrän efter ansta dygnet. Så det blev veterinärbesök, avsvällande spruta och mediciner.

När hon blev steriliserad så va hon väldigt trött efter, vilket är normalt. Men hon blev tröttare och tröttare under dagen och till slut reagerade hon inte alls längre. Så det blev att köra till djursjukhuset. Dyrt. Äckligt dyrt. Dessutom va det kväll och ett akut besök, så då blir det ännu dyrare !

Så, vad va det för fel på henne ? Jo, narkosen. Hon tålde inte den, så hon höll på att bli avlivad av den. Blodtrycket gick knappt att mätas, pulsen va väldigt svag och hon va extremt kall. Ett värmedropp och en extra dos med "väcknings medel" sen tog det nån timme sen va hon på benen igen ! ❤️ Veterinären som tydligt sa att: ni får inte med henne hem ikväll. Hon behöver intensivvård, om hon ens överlever natten.
Men ack så fel hon hade ! Glad är jag för det ! ☺️
Det står i alla fall skrivet nu att Thea inte tåler narkos !!




Min käraste.


Utan henne kan jag inte andas, inte ta mig upp ur sängen eller fungera som en människa. 

Utan henne hade jag inte levt idag.

Ikej, läkarna och alla maskinerna räddade mitt liv en gång. De är fortfarande förbryllade över hur jag kunde överleva. 





Gick hem.


Egentligen skulle jag haft lektion om funktionsnedsättningar nu. Men jag valde att gå hem efter första lektionen. Mår inte helt 100 idag, känns som att jag fått urinvägsinfektion + att jag tror att jag känner av Circadinet idag, ät otroligt trött. Så nu ligger jag i min säng och har precis startat sista avsnittet på sista säsongen av Förhäxad.  
Sorgligt !!  
Vad ska jag titta på sen ??





Lunchrast.


Vi har en timmes lunch. Jag hade nöjt mig med 30 minuter, det hade dom flesta i våran klass gjort. 
Men, nu är det ju inte så.
Jag har fått i mig lite frukt till lunch. Jag har fått för mig att jag ska börja på nutrilett/allevo pulvret igen.
Vi får se hur länge jag står ut. Frukost ska jag dock äta som vanligt !
Mår dock inte så bra idag, så funderar på att köra hem...




Lektion nr 1.



På schemat idag så står det Hälsa på förmiddagen. Men hon blandar lite. Går igenom lärportalen bland annat. Det är där vi hittar alla uppgifter samt skickar in dem.




Godmorgon.


Irritationen och den misslyckande känslan från igår fanns kvar när jag vaknade idag. Somnade väldigt sent också, bara för att jag gav mig fan på att somna utan insomningstabletter. Men nej, jag lyckades inte. 😔

Så, man har två val när man vaknar, antingen skiter man i allt, somnar om och är ovetandes om allt som händer. Eller, så går man upp fast att allt känns som ett helvete och tar sig igenom dagen.

Jag gör det sistnämnda. För att jag måste. Bara därför. Egentligen vill jag bara sova. Jag vill inte vara med för det gör så ont när ångesten slår på som värst... 





Slut för idag, tack för idag !


Jag har lärt mig att Circadinet slår på ganska snabbt. Typ 40 minuter. Trodde att det skulle ta upp mot två timmar, så jag tog tabletten precis innan jag körde till kören. Det skulle jag inte gjort. Det kändes som en överdos. Kunde knappt stå på benen ! Givetvis så har effekten avtagit så nu känner jag inte av det längre...
Har också hunnit med att få ett utbrott ikväll. Ett väldigt onödigt sådant, för en väldigt fjantig sak.
Aja, det är över och jag har lugnat ner mig. 
Ska försöka sova nu, tog en Circadin till så jag hoppas att den slår på snart så jag slipper ta insomningstabletter.

Sov gott mina vänner ! 


Semla.


Fick sluta tidigare idag. Körde och hämtade ett paket jag beställt (kläder).
Sen hem och nu har jag semlefika med mamma och hundarna ! ☺️

Kör kl 17. Har saknat mina tjejer så mkt !



A bad day or a bad life ?



Okej.. Några djupa andetag. En, två eller tre dagar är inte hela livet. Jag kommer på fötter igen, jag hittar vägen igen så småningom.

Detta är meningar jag intalar mig själv. Efter så många år med psykisk ohälsa är det svårt att tro att det "bara" är en dålig dag och inte ett dåligt liv. Jag har haft fler sämre än bra dagar. Dom bra dagarna varar inte så länge, dom är alltså inte många. Det är aldrig en dag som är helt bra. Där är alltid ngt litet, eller mkt av det mörka som gör sig påmind. 
Varför ? 
Den frågan har jag ställt mig miljontals ggr. 
Men jag har aldrig hittat nått svar... På alla dessa år (16år) så har jag inte lyckas finna några svar. Det är sorgligt, fruktansvärt sorgligt.

Ska livet vara såhär ? Ska jag leva med detta i alla år ? Normalt brukar man bli mellan 80-100 år. Ska dett följa mig så länge ? Nej.. Nej, det kommer jag aldrig klara. Det måste förändras, jag vill inte plågas mer. Och jag behöver förändringen snart, snabbt. Men hur ?



Blodgivare.


Igår va jag ju och lämnade blod.
Alla vi som kan, som inte har nån sjukdom som stoppar eller äter nån medicin som gör att man inte kan, borde bli blodgivare !

Det är en enkel sak, det tar ca 20 min från att du går in genom dörren tills att du är klar och går ut igen. Alltså 20 minuter av våra liv, ca tre ggr om året. Det räddar så många liv !

Ja, nålen är grov, man känner väl när de sticker in den. Men, det är så värt det !! Känslan när man går därifrån vet att man räddat någons liv är obeskrivlig !!

Tänk på det. Att rädda ett liv tar bara 20 minuter av din tid, tre ggr per år.



Godmorgon.


Sitter i skolan nu. Lärararen vi skulle ha är sjuk så läraren vi ska ha i eftermiddag tittade in och inproviserade lite. Det blev en film på 90 minuter. Om jag kan sitta still i koncentrera mig så länge ? Nej.

Suck.. Denna dagen blir nog lång.



Godmorgon.


Sovit gott ?
Mina små djuävular till katter valde att väcka mig 05.30, dom åkte rätt ut genom dörren !! Klockan ringde ju inte förrän nu vi 8.. Bara slumrat till emellan, sjuk störig ! 

Men ändå, godmorgon på er !!
Måndag idag - ny vecka. Har bara skola nån,tis och onsdagar denna veckan. Det är inte hela dagar heller har jag för mig.. 

Nu däremot ska jag dricka mitt kaffe o kleta på mitt smink ☺️
Måste dessutom få i mig ngt ordentligt, ska o lämna blod. Känner inte riktigt för att svimma där inne 😂





God Natt.


Dagen har bjudit på ännu ett kalas, för samma lillkille som igår ☺️
Kom hem vid 7 tiden och har hunnit plocka undan lite, ta fram kläder för imorgon, plattat mitt hår o lite annat.

Nu har jag lagt mig, tagit mina mediciner också. Så jag bara väntar på att de ska börja verka.

Imorgon ska jag hämta mina mediciner och ha ett möte med min samtalskontakt. Därefter ska jag och lämna blod och sen till en kompis.

Hur ser era Måndag ut ?



Slash.


Lille Slash följde med mig hem från syrran i fredags. Han och Wilma har känt varandra sedan dom va valpar, så det är mysigt att ha båda två under samma tak några dagar ! ☺️



Söndag.


Somna om verkar vara rätt omöjligt. Jag gick nämligen ut i vardagsrummet och fick mig en "fin" syn. Så jag blev förbannad, blev överöst med lögner, skrek lite, fick höra lite lögner till och då valde jag stt stänga in mig på rummet.

Jag ska försöka lyda det dom står på bilden idag i alla fall. 



Irritation !


Vaaaarfööööör ?! Vaknar jag såhär tidigt på helgerna och till och med känner mig pigg ? Inte fan händer det de dagarna jag måste upp vid denna tiden !

Det är bara att bädda sängen och ta en filt om sig i stället.
Så ska göra ett litet försök att somna om.




God natt.


Imorgon är det söndag och mina söndagar innebär att umgås med mig själv typ. Städa, tvätta, sortera garderoben och lite sånt. 
Möjligtvis åker vi o kollar tapeter och golv. Jag vill ha får det klart här så fort som möjligt ! Trivs inte alls just nu. 😔
Men, det är morgondagens problem.
Nu ska jag försöka sova !

Hoppas ni får sova gott och att drömmarna är fina !





Slutstation rättspsyk.


Jag har försökt läsa denna boken i omgångar. Men det gör så ont i mig varje gång att jag slutar efter några sidor. 
När jag va inlagd så va det min skräck att hamna där. Har drömt mkt mardrömmar om det, så det är väl antagligen därför jag har svårt för att läsa den.

Någon av er som har läst den ?




Snö !


Äntligen har vi fått lite snö i Skåne ! Hoppas det stannar några dagar, utan stt bli slask !

Så mysigt ! Det blir så mkt ljusare med snön också. Det är några månader sen det va såhär ljust ute vid denna tiden på dygnet ☺️



Hemma.


Hemma från kalaset sen ca 1,5 timme tillbaka ! 
Mysigt när alla samlas ☺️ Mindre bra med kakor och tårta ! Haha ! Tur att det inte är så ofta man trycker i sig en massa godsaker ! 😂



Kalas.


Nu är det dax att åka på kalas och fira denna nu stooora killen ! Redan två år !
Jisses så fort tiden går ! ☺️



Godmorgon.


Sovit gott ?
Själv sånhär jag blivit väckt några ggr i natt. Kiis verkar tycka att det är fantastiskt roande att välta ner saker här inne så man vakna av smällen ! Så det gjorde han, denna gången ett ljus, i sån stor glasburk, som bara va några centimeter från att träffa mitt huvud ! 😡
Han fick som han ville - gå ut. Klockan 5  !

Nu ska jag ta lite kaffe, bädda sängen och ta en filt om mig ☺️

Och du som läser, va snäll mot dig själv. Du är vacker både på in och utsidan !



Skuldfri !!


Idag har jag betalat av mina sista skulder ! Det känns så himla bra och skönt att detta äntligen är klart.
Hatar att ha skulder, men vem gör inte det ?

Jag vet hur lätt det är att halka efter med en räkning, att skjuta på det eller att man inte kan betala av olika anledningar. Det har hänt mig några ggr, men nu jäklar ska jag se till att det inte blir så igen !



Att gå själv till Apoteket.



För första gången på över 1,5 år så ska jag hämta ut en medicin själv.
Apoteket fick skriva en lapp tillsammans med min sjuksköterska om att jag skulle få hämta den själv. Det står nämligen i receptet att jag måste ha med mig någon från mottagningen. 

Jag har fått Circadin för sömnen. Någon som har erfarenheter av denna medicin ?



Godmorgon.


Varför är det så, att när man väl kan sova länge, då vaknar man nästan tidigare än klockan om den hade ringt ? 

Jag har i alla fall bäddat sängen, och tagit filten på mig i stället. Måste betala lite räkningar, men det kan vänta en stund till, vi har ju det så mysigt, loppan och jag ! ❤️



God natt.




Middag.


Dey blir lax idag. Enkelt, bara in i ugnen typ 40 min sen är det klart !
Lite grönsaker till det.



Sjuk eller ångest ?


De senaste kvällarna så har min kropp valt att känna dig sjuk. Jag är brännhet men har ingen feber. En konstig värk och lite av overklighetdkänslor.
Kan det vara ångest tro ? Och denna trötthet.. Ändå så har jag svårt att somna när jag väl ska sova. Konstigt.

Sjuk eller ångest, jag måste gå ut med Wilma nu. Och göra ngt att äta.
Ska bli skönt att slippa ställa klockan imorgon i alla fall !



Uttråkad.


Uhhh ! Jag är så uttråkad !! Jag kan ju egentligen göra ngt åt det, hitta på ngt. Men jag är så trött. Inte van vid att gå i skolan o fylla hjärnan med en massa information. 
Så jag gör det jag nästan alltid gör - tittar på Förhäxad.

Wilma sover gott, så vi kan skjuta lite på promenaden. Det är så kallt ute, och inne. Är iskall om min näsa och mina händer, o då har jag ändå två filtar på mig...






Torsdag.


Kort dag idag. Eftermiddagens lektion är inställd, så vi slutar redan kl 12 ☺️
Ska träffa Sabina för en fika vid 13, sen vet jag inte vad som mer händer idag.
Antagligen inte så mkt.

Just nu har vi paus i 10 min, det är ingen intressant lektion. Väldigt virrig och läraren hoppat mkt mellan olika saker, trots att det står en specifik sak på schemat.

Aja, 20 minuter kvar, sen är det helg !  😃



Tankar och funderingar.



Sitter på mottagningen nu och ska på "stormöte"..
Vilket innebär att läkare, sjuksköterska, min samtalskontakt och jag samlas för att ta ny beslut.. 

Men låt mig gissa, frågor som: "Känner du nån skillnad av medicinen ? Mår du bättre nu när du kommit in på utb ? Ska vi byta eller ta bort någon medicin ?"

Jag svarar såhär: Nej, jag märker ingen skillnad, nej jag mår långt ifrån bättre (jag trodde att utb skulle få mig att må bättre och bli stabil, nu inser jag att det va ett önsketänkande). Jag vet inte om vi ska ta bort eller byta nån medicin, jag är ingen läkare. Men ni får däremot gärna ge mig starkare ångestdämdande och höja Insomningstabletterna. Kanske ska be om att få prova Nitrazepam ? Eller lägga till ngt till det jag redan har..

Redan nu vet jag svaret; Nej, och åter ej ! Du blir så lätt beroende (jasså ?!) Så annan eller en höjning på det lugnande du har får du står kvar på. Och ang Insomningstabletterna lär hon upprepa meningen.
Jag kan ju ha fel. Läkaren kanske har vaknat på en bra sida och tycker att mina förslag är bra ! Om inte så kan hon i alla fall möta mig halvvägs med nån bra lösning !




Godmorgon.


Åhh, jag är uppe, nästan i alla fall, men långt ifrån vaken. 😂
Att morgnar ska vara så himla jobbiga !

Idag har jag lektion på förmiddagen. Missar eftermiddagslektionen för vi ska ha "stormöte" på mottagningen.

Nu så, nu måste sminket på ! Kaffet är också på gång ! ☺️




Tisdag.


Han med en runda i stan efter jobb, sen City Gross med mamma.
Har pratat mkt i telefon ikväll. Ovanligt men rätt mysigt faktiskt !

Nu, som vanligt, tittar jag på Förhäxad. Bara två säsonger kvar 😔
Hoppas att Swefilmer har lagt ut fler när jag är klar med denna serien !



Fjädrar.


Den sommaren jag va i lagd så lärde jag känna en fin människa ! Hon är fantastiskt duktig på att rita !

Här har jag gjort ett försök i att rita en fjäder. Långt ifrån bra, men övning ger ju färdighet !

Första bilden är hennes, andra och tredje är mina.





Medicin.


Nu äntligen har vi vår första Medicin kurs !! Och trots att jag redan läst kursen så är hon snäll nog att låta mig sitta med och lyssna ändå ☺️



Lektion.



Nu börjar strax lektionen igen ! Vi har haft en halvtimmes frukostrast och nu står det 
Medicin på schemat ! 😃😃



Godmorgon !


Uhhh, jag fullkomligen hatar tidiga morgnar 😩 
Idag har vi en lektion som jag nästan längtat lite efter - Medicin ! Jag hoppas det är en bra lärare. Jag hag ju läst den kursen på distans, men vill gärna sitta med o lyssna ändå. Hoppas verkligen att jag får det !

Så upp o hoppa, på med sminket och svepa kaffet !



Natti.


Under mitt jordgubbstäcke med Förhäxad på datorn. ☺️ 

Imorgon börjar vi halv 9, så det blir att ställa klockan en halvtimme tidigare. Därav ska jag försöka sova nu. 👍



Middag.


Efter skolan åkte jag och skrev på lite papper och sen hämtade jag mediciner. 

Idag blev det pastasallad med tonfisk och vitlöksbröd till middag. Fint ska det va ! 😉



Kaffe....


Kaffet här både smakar och ser illa ut !



Lunch.



Dagens lunch blir en banan och en smoothie ! Det är alltså ingen Ranlösa som det står på flaskan. ☺️
Inte den bästa lunchen kanske, men det får räcka ! Försöker dra ner på matintaget.





Skolan.


Dagens första lektion. Jag har inte dyslexi, däremot har jag dyskalkyli. Dyslexi handlar ju om bokstäver och dyskalkylin om siffror. 

Studieplaneringen kan bli lite meckig, dela för att jag inte har fått mitt ena betyg på papper än, dels att jag har löst så många kurser så hon lät få problem med att hitta passade lektioner till mig. 
Jag hoppas hon inte blir allt för kinkig med att jag är lite besvärlig. 



Godmorgon.


Sovit gott ?

Jag har fått sova lugnt i natt. Det vill säga: Inga katter har väckt mig. ☺️
Har fortfarande den där gnagande oron, mina ögon ser tomma ut, ja man kan se på hela mitt ansikte att ngt är fel... Bara att bita ihop. Hoppas sminket döljer det mesta.

Nu måste jag sätta fart ! En kopp kaffe och lite (läs mkt) smink, måste köra om en halvtimme !



God natt.


Kvällsmedicinerna är intagna. Ska kolla klart detta avsnittet sen vända på huvudet. Känner mig inte alls pepp på att gå till skolan imorgon.. Har en konstig oro och en illamåendekönsla i hela kroppen.. Hoppas att det försvunnit tills imorgonbitti.

Sov gott mina vänner ! ❤️




Klar för idag.


Får inte till nån bra bild på håret. Bästa är nog i ljuset utomhus. Färgen är intensiv mahogny.
Aja, bättre än inga bilder alls ☺️

Middagen är avklarad och jag har lagt mig under täcket. Börjat kl 9 imorgon, har inga direkta lektioner, bara en massa information. Måste ändå somna i tid, mina morgnar brukar vara rätt sega 😉







Färgar håret.



Nu så, har jag färg i håret ! Denna icke vackra bild bjuder jag på ! 😂



Städpaus.


Ha myst ner mig under täcket med Wilma en stund. Vi har varit ute på en promenad, handlat, dammat, dammsugit och tvättat golven. Så nu förtjänar jag en liten paus ! ☺️

Ska strax hänga upp tvätten och tirktummla en del, färga håret och ta en dusch.

Men först: Ett eller två avsnitt av Förhäxad ! 😍



Godmorgon.


Förhäxad, en smoothie och en kaffe är vad denna förmiddag innehåller ! ☺️





Vilddjur.



Varför har jag inte normala katter ? Katter som sover i min säng (eller varsomhelst) på nätterna ?! Neeeej, men varför ska Matte få sova ? Vi river på dörrar och element så att hon vaknar, vi vill ju ut på nattligt äventyr !!

Jaja, det va ju bara att upp o släppa ut vilddjuren. Nu är det bara jag och Wilma kvar. Trött är jag, men somna om, det vet jag inte hur jag ska lyckas med... 😕




Kissemissen.

 
Min fina lilla kisemise ! ❤️

Jag har gett upp för idag och ligger redan i sängen. 
Hoppas ni har en trevlig kväll i alla fall ☺️




Busy Saturday.


Jag har haft fullt upp idag !
Han knappt gå upp ur sängen innan körde iväg. Han dock med att sminka mig ich gå en promis med Wilma ☺️

Jag och Sara körde först en snabbis till Väla, sen till IKEA där vi först åt lunch och sen shoppade lite. Köpte lampor till vardagsrummet och lite ljus. Sen en sväng till Rusta och därefter till Mat.

Nu har jag städat ur ett skåp i köket. Kastat gamla burkar som knte är hels eller har lock, udda glas och några tallrikar. Mamma lär bli galen med andra ord 😂
Nu pausar jag till ett avsnitt Förhäxad sen ska jag fortsätta. Längtar lite tills det är dax att sova faktiskt. Det är så mysigt med alla djuren i samma säng ! ❤️



Kvällsmys.


När mamma jobbar dubbelt så passar jag på att låna hennes säng. Alla djuren ska alltid ligga i närheten och med min lilla säng så blir det vääääldigt trångt ! 😂
Mio och Wilma har intaget sina platser, nu är det bara Thea o Kiis vi saknar.






Pärla armband.


Jag pärlar ofta, för att försöka distrahera mig när ångesten är för jävlig.

Dessa tre armband bär jag varje dag ❤️

"Be you" och "Tilia" är från Föreningen Tilia, en helt fantastisk förening som jag skrivit om tidigare. 




Franska naglar.


Världens bästa Carro tog emot mig "akut" igårkväll för att en av mina naglar höll på att lossna. Världens största problem, i know 😂

Det blev i alla fall fanskt denna gången och ringfingernageln blev vit med glitter ☺️

Jag är nöjd.  Vad tycker ni ?



1 år fri från Psyk !


Idag är det 1 år sen jag blev inlagd med LPT, efter 2 överdoser på mindre än 4 dagar. Minnena kommer som vågor och det känns konstigt och gör lite ont. Jag blev utskriven den 23 januari och sen dess har jag inte varit inlagd eller tagit någon allvarlig överdos.






På mottagningen.


Dax för samtal. Ett samtal som troligen inte kommer leda någonstans. För nu när jag kommit in på skolan och får läsa till det jag velat sen den långa perioden jag va inlagd 2013, så ät ju allt så himla bra. Det är så det funkar på denna mottagningen. Sålänge man inte inlagd, har tagit en överdos eller skadat sig ordentligt så mår man tipp topp !

Yeah right !

Jag mår inte mkt bättre bara för att jag kommit in på utbildningen. Just nu är rädslan att misslyckas så stor att det känns som att den äter upp mig inifrån.





Händelserik vecka.


Ledsen för att det varit tyst ett par dagar.
Anledningen är att jag i Måndags fick veta att jag kom in på Undersköterskeutbildningen !! 😃 
Stod som reserv nummer 8 och va verkligen inte beredd på att jag skulle komma in. Så veckan har varit hektisk, känslosam och jag har varit väldigt trött. Så trött att jag igår däckade utan mediciner ! 
Jag hoppas detta går vägen, att jag klarar mig igenom utbildningen.

Nu måste jag sova ! Vi är lediga imorgon, men jag har ju givetvis ett möte kl 10.




Godmorgon.


Det har varit en minst sagt orolig natt. Jag har vaknat flera ggr, mått illa, haft ont i magen och haft ett par galet kliande ögon !

Nu har jag i alla fall startat ett avsnitt av Förhäxad och dricker morgonkaffet.



Stormen Egon.


Det blåser helt galet mycket !! Gator i stan är avstängda för att det kommit för mkt vatten på dem, några stränder ligger under vatten, båtar har blåst iväg och strömmen har försvunnit hos många.

Jag ligger och lyssnar på vindarna, kan inte sova. Rätt obehagligt när det tar i huset ordentligt ! Redan på den lilla rundan vi va iväg i förmiddags så blåste det ordentligt och det va svårt att hålls bilden rak på vägen. Tur man inte hade några planer för dagen ! Även om jag hade haft det så hade jag nig ställt in..
Vindstyrkan är på tunt 30 meter per sekund !! 😱




Ger upp.


Ibland gör själen och hjärtat så ont att kroppen värker. Den senaste tiden har varit så. Just idag ger jag upp, imorgon också för den delen. Så svarar jag inte vet ni varför. ❤️



Gardiner.


Det blev byte av gardiner ändå. Stjärnan får dock hänga med i alla fall en vecka till ☺️






Glitternaglar.


Gör ett nytt försök i att "rädda" utväxten på naglarna med lite glitter. Det blev helt okej faktiskt ☺️ Helst hade jag velat boka en tid o fixa dem ordentligt, men ska försöka vänta tills löning !



Nos.


Älskade lilla gosenosen !!
Denna bilden har jag haft här innan, men den är så söt att den där vara med igen ! 😃





Julstädning.


Mycket av julen är utstädad hos oss. Julgranen står kvar, men utan pynt, den ska klippas ner idag. Mitt rum är inget rört. Jag vill ha kvar det så länge som möjligt. Men idag åker prydnadssakerna. Stjärnan och gardinerna få hänga med några daga till



Fredag.


Jag har myst med en söt liten Isabella och mamma Sandra hela förmiddagen :)
Därefter blev det en sväng på Väla med Metsi och nu har jag gjort några Tiliaarmband ❤️ 
Kryper ner under och kollar lite Förhäxad innan det är sovdax.





Gelénaglar.


Det enda negativare gelénaglar är att det ser för jävligt ut när de växt ut en bit. 
Så lite nagellack på så ser det genast bättre ut ! 



Avskedskramar, Ikea och Väla.


Idag har jag umgåtts med ena systern på Väla och därefter mött upp en av mina finaste vänner på ikea för att kramas och säga hejdå. Imorhon flyttat hon och hennes lilla familj till Sundsvall och det gör så ont i mitt hjärta redan. Samtidigt är jag glad för hennes skull, hon kommer ju därifrån och har i många år längtat efter sin familj och släkt där uppe. 
Vi gick i alla fall en sväng på ikea, jag passade på att få närhet av lilleman så jag bar honom hela rundad. Vi fick syn på en nalle och hela ansiktet lös upp på honom och han kramade nallen hårt ❤️
Ja givetvis va jag tvungen att köpa den till honom !



Godmorgon.


Idag gjorde jag en smoothie av jordgubbar, banan och kvarg. Tog några droppar av outspädd funlight - vattenmelon/jordgubb för att få fram lite mer smak. Blev superbra ! 👍



Victorias Secret.


Så va duschen avklarad. 
Har smörjt in mig en av Victorias Secrets fantastiska bodylotions - Angel Dream !
Doften håller i länge och den är väldigt dryg, så man behöver inte så mkt. ☺️



Depression, tankar och isolering.





I våras isolerade jag mig väldig mkt under en lång tid. Så pass allvarligt att en anmälan till socialen gjordes. Men det blev bättre efter att vi satt ut en medicin och utredningen hos socialen lades ner. 

Nu är jag där igen, men det är ingen medicin som spökar denna gången. Nu handlar det nog mkt om att det blir mörkt tidigt (tror att en liten depression har smugit sig på) och att jag varken har ngt att göra eller vill göra ngt. 
När jag vaknar på morgonen så är nästan det första jag tänker på att jag vill att det ska bli kväll så jag kan lägga mig igen.

En del av mig vill göra så himla mkt, men den delen som vill gömma sig tar över... 

Just nu är det jag, sängen, filtar och Förhäxad. Precis som de senaste dagarna.
Jag ska ta tag i mig själv och ta en lång dusch strax, när jag är klar hoppas jag på att klockan är så pass mkt att jag kan krypa ner under täcket.



Smoothie ☺️


Hallon, mango och naturell kvarg.
Gott är det ! Fast det ser kanske lite kladdigt ut 😂



Måndag.


Kaffet är intaget och nu sitter jag på mottagningen för att få mina mediciner. Därefter blir det en efterlängtad dejt med My person ❤️❤️



Godis.


Myser med godisungen och försöker ta hand om den sjuka mamman ❤️



Promenad.


Promenad med mina små liv ❤️
Vinden är fruktansvärt kall, känns som is ! Men solen skiner i alla fall, det är ju alltid ngt :)

Lillan åkte hem för ett tag sen och nu väntar jag på att Johanna ska höra av sig :) i väntan på det - Förhäxad 👍





Fluffigt hår.


Har man sovit med flätor tre nätter i rad så får man ett mega fluffigt hår
😂







Smink.


Har man inget o göra så kan man ju alltid sminka sig ☺️ Har tömt diskmaskinen, skrubbat spisen och plockat undan.
Har startat ett avsnitt av Förhäxad och inväntar Lillan !





Kaffe.


Kaffe och lite småfix :)
Snart kommer lilla Lina på besök och stannar över natten ❤️




John Blund.


Enligt Googles bilder så är detta John Blund. Jag har då inte träffat på honom de senaste timmarna och han är väldigt välkommen att komma nu !!!



Söv mig, kära sömn, söv mig.


Kära sömn, kom till mig, omfamna mig med ditt mörker och söv mig.
Dagen har varit tråkig och lång och nu behöver mitt huvud en paus från alla tankar. Så än en gång, söv mig och låt mig sova tills imorgonförmiddag.



Where dreams come true.


Det låter inte bara bra utan fantastiskt !
Tänk om det ändå hade funnits, ett land där drömmar blir sanna.
Visst, drömmar kan slå in i "vårat land" också, men det händer ju sällan.



Klimatet.


Snön i Helsingborg blev då inte långvarig 😔 Synd. Hade varit mysigt om det hade varat nån vecka i alla fall. Klimatet har verkligen blivit konstigt ! 
Jag hoppas på en fin vår, gärna med start redan i Mars ! Sen hoppas jag att sommaren blir awesome !!! Så kanske man inte behöver gå med den otroliga längtan efter att åka utomlands hela tiden, som jag för tillfället har.



Förhäxad.


Dagen blev inte riktigt som jag planerat. Så nu ligger jag i stället under filten och lyssnar på stormen, dricker kaffe och kollat på Förhäxad ☺️



Renoveringstankar.


Vi ska göra vid mitt rum hemma hos mamma 😊
Något i denna stilen och det kommer gå på ca 2000kr, rätt billigt tycker jag. När man väl har pengarna. Har en del att klara upp innan jag kan lägga pengar på denna. Men vad tycker ni ? Matchar golvet och tapeten ? Eller ska jag ta en ljusare tapet ?






Wilma.


Trött vovve ☺️






Mer än tusen ord.


En bild säger mer än tusen ord. I detta fall texten på bilden.

Så lider första dagen på det nya året mot sitt slut. Jag har lagt mig, vänt huvudet från datorn och ligger o lyssnar bara. Har sett avsnitten så många ggr att jag kan replikerna i sömne ☺️

Godnatt vänner små ❤️




Nyår.


Kvällen igår va fin ☺️ God mat och fint sällskap ! Några timmar gick lite långsamt dock, men det är väl så det är.
Djuren va väldigt stressade och min ena katt va ute och kom inte hem förrän vis 5 i morse. Blev så lättad när han kom ! Många katter som blir riktigt rädda kommer inte hem igen, men det gjorde min lille Mio ❤️ 
Idag har jag legat i sängen hela dagen, förutom en promenad med Wilma och en dusch. Jag har slut på avsnitt av både Greys Anatomy och Cityakuten så nu har jag börjat med Förhäxad ☺️

Hur va ert nyår ?