Handsprit med mango !


Just nu är dessa produkterna mitt liv ! Doften är helt fantastisk, både som mist och bodylotion. Sen har vi ju denna fantastisk handspriten. Även denna med en doft aV mango !







Söndag.


Jag låg o grubblade länge igår, till slut bestämde jag mig för att vara nöjd med två nätter utan sömntabletter. Så ja, jag tog igår fast att jag inte tänkt det från början. Men ! Jag klarade ju faktiskt två nätter 👍

Idag har jag inte gjort så mkt. Jag skulle ha pluggat, men det lyckades jag förtränga. Aja, jag har en vecka till på mig och där är inte mkt kvar ☺️

Jag kom ut från duschen för en stund sen, men la mig halvblöt i sängen för att jag kände mig så himla konstig.. Blev illamående, ont i magen, yr och kände mig alldeles konstig o kroppen.
Kan vara så att det är mina vätskedrivande tabletter som på delar mig. Började med dom i fredags..

Jag ska strax ta mig upp ur sängen. Måste torkar håret, smörja in mig och göra iordning inför imorgon. Börjar 7 😩

Tills vi hörs igen så får ni ha det så bra ! ❤️



Lördag.


Alltså stilen på min katt är fantastisk ! 
Haha ! 😂 
Ledsen för denna dåliga uppdatering. Det är rätt mkt kaos i min lilla hjärna som tar upp alldeles för mkt av min tid. Jag ska göra mitt bästa för att förbättra uppdateringen ! 

Det verkar som att många är ute ikväll. Själv så har jag gått o lagt mig. Två kvällar i rad så har jag lyckats somna utan mediciner !! Det tar några timmar, men jag har lyckats till slut. Ger mig på en tredje kväll utan mediciner 👍

Hoppas ni har en bra kväll och helg !



Kafferast.


Nu har vi lite frukostrast ☺️ 
Kaffe är min drog ! Någon som känner igen sig i det ? Dricker jag inte några koppar om dagen så får jag en jävlig huvudvärk! Och humöret sviktar 😂




God morgon.

Jag är verkligen ingen morgonmänniska 😩 Inte kvälls eller natt människa heller. 

Aja, det är bara att kravla sig ur sängen, slänga på sminket och bege sig !



Lite nytt.



This is My new babies !! 😍

Det enda som va tråkigt att fast att jag tog olika nyanser på läppstiften så ser dom nästan lika dana ut. Aja, de va inte av bästa kvalitet, så jag får leta vidare helt enkelt. 
Med detta inlägg så säger jag godnatt ! ❤️





Dagbok.


När jag va inlagd skrev jag mycket dagbok. Ibland tar jag fram mina block och läser lite. Jag gör det, fast att det vissa gånger är väldigt plågsamt att läsa det. Men det äv väl som nån slags terapi. Plus att det är många saker jag skrivit om som jag inte minns. Väldigt obehagligt.

Jag har klippt i bilderna så ni får läsa några rader.









När ångesten river...


Jag räknar ner timmarna. 4,5 timmar kvar, snälla låt dem gå fort ! Jag vill inte mer nu, jag vill verkligen inte. Ångesten river i mig i dag. Och bara tanken av att jag ska jobba hela helgen gör mig gråtfärdig 😢 
Det ska ju faktiskt inte kännas såhär, det är inte okej... Det kanske är dax att lyssna på kroppen igen ? Att faktiskt säga till på jobb/praktiken att nej, jag orkar faktiskt inte mer. Jag måste ha rn liten paus. Dessutom är min handledare sjuk och fast att jag känner de andra och vet vad som ska göras så känner jag mig rätt vilsen..
Tårarna bränner, men jag blinkar och blinkar. Vart tredje andetag tar jag extra djupt och ber en liten bön om att inte krascha här och nu. Jag får hålla ihop mig tills jag sitter i bilen påväg hem, jag måste, jag har inget val.

Jävla skitliv !



Fredag.


Dagen till ära så blev det en väldigt onyttig frukost !
Mannagrynsgröt med socker, kanel och mjölk. Så onyttigt men såååå gott !!

Nu har jag gjort vid mig och ska strax bege mig till jobb. 13.30-21.00. Om jag är taggad ? Nej. Och imorgon börjar jag 06.45. Jag kommer alltså att stressa i säng och det brukar sluta med att jag inte kan sova. Aja, 2 veckor till, sen är jag äntligen klar med detta !!

Att jobba på ett äldreboende är inget jag vill. Jag tycker om stället och de första av mina kolleger, men nej.. Det är inte roligt. Därför är jag glad att jag snart är klar !



Sängkläder.


Nya sängkläder är nog det bästa som finns ! Jag är en samlare när det gäller sängkläder, jag har huuur mkt som helst ! Sjukt onödigt, i know. Jag hade kunnat bädda rent varje dag, men det blir lite jobbigt i längden, så jag nöjer mig med att göra det var tionde dag typ ☺️



Morgon/kvälls rutiner. Bodyshop.


Long time no seeing ! Im so sorry for that !

Jag har fyllt år i veckan och fick lite fint från Bodyshop samt ett presentkort ! 👍
Så jag tänkte berätta lite om mina morgon/kvälls rutiner !

Vi börjar med morgonrutinen.

Först och främst börjar jag med stt tvätta mitt ansikte med Garnier skin natural PureAktiv 3 in 1. Det är en kombinerad wash, scrub och mask.
Jag tvättar av ansiktet med ljummet vatten och smörjer sedan in med denna, jag låter inte den sitta kvar utan sköljer direkt.

Därefter smörjer jag in ansiktet med en dagcereme från Bodyshop dom heter Vitamin E  Moisture Cream. Den innehåller massor med E vitaminer som är bra för huden !


När jag är klar med detta så sminkar jag mig. Jag avslutar med att spraya en Face mist för att sminket ska hålla lite bättre och för att återfuktningen är bra.



Både dagcereme och face misten är i samma serie och doftar lite svagt av rosor ! 

Så, detta va morgon rutinen för mitt ansikte !
Hur ser då kvällen ut ? Jo !

Jag börjar med att ta av mitt smink med dessa fantastiska sminkborttagningsservetterna !



Sedan sköljer jag med vatten och smörjer in den från Garnier igen.
Ungefär var tredje dag så använder jag den som en ansiktsmask. Det vill säga att jag applicerar den när mitt ansikte är torrt. Sen får den torka in ungefär 3 minuter och voilà ! Ett babylent och riktigt rent ansikte !



Sen hoppar jag in i duschen. Tvättar håret och kroppen innan jag sköljer av masken. Just nu använder jag mig av balsammetoden. Och jag tycker faktiskt att det fungerar rätt okej ! 👍

När detta är klart så tar jag ett overnight serum-in-oil. Också från den serien jag nämnde innan som doftade lite rosor. Ansiktet blir fantastiskt mjuk och man känner sig riktigt fräsch !! Jag tar faktiskt en liten droppe och smörjer in läpparna också.



Det va ansiktet !

Kroppen då ? Jo, jag duschar, skrubbar, rakar ben osv med vilken duschcreme som helst. 
Jag smörjer dock in mig med Bodyshops Mangolotion som har varit en av mina favoriter sen länge !


Jag avslutar med några sprayduschar som också är i mangoserien som är en body mist. Den luktar inte lika skarpt som en vanlig parfym, vilket gör att jag till o med kan ha den när jag ska jobba ☺️👍



Det va allt för idag mina vänner !
Hoppas ni gillade det och har ni några frågor så är det bara att kommentera eller maila på: [email protected]

Puss o kram !!

Godmorgon.


Idag är jag äntligen ledig !! Helgen har varit lång och påfrestande. Tyvärr va Jah tvungen snart ställa klockan idag också på 8.15 så va faaan gör jag vaken nu ?!
Vaknade redan kl 7, dessutom somnade jag väldigt sent så jag borde inte vara såhär pass pigg. 
Jag ligger kvar tills klockan ringer helt enkelt ! ☺️



Evighetstecken.


Igår fick jag en tidig födelsedagspresent !! Fyller år på onsdag (11 mars), men ja, jag drog med mig Linus hen efter jobb och då fick jag detta fina halsbandet ! 
Jag är sååå glad över det !! Precis ett sånt jag ville ha ! 😍






Förlåt !!


Jag är så ledsen för att det är så lite inlägg. Men jag är så sjukt trött efter jobb att jag bara gör det jag precis måste, sen deckar jag.

Så, vad händer ? Jo, igår krockade jag... Jag är okej, men mår inte helt bra. Det va ingen stor smäll. Det va så sjukt halt och jag körde fel håll dessutom av någon anledning. I alla fall så fick jag sladd på bilen, tappade kontrollen helt !! Snurrade ett varv och slog i en hög trottoar och stolpe. Bilen är där inte en skråma på och det är jag glad för !

Detta hände 06.45 på morgonen, jag körde till jobb ändå och när jag kom hem vid 16, DÅ kom chocken ! Illamående, frossa, smärta i nacke och axlar. Så då åkte jag faktiskt iväg och fick det uppkollad. Fantastisk läkare, för ovanlighetens skull ! 
Anyway, muskelskador och möjligtvis en liten hjärnskakning, jag har mått så sjukt illa.. Så antingen är det en hjärnskakning eller så är det chocken.

Jag lever i alla fall ! 👍

Nu ska jag försöka sova. Jobbar em/kväll imorgon men jag har lite att göra innan dess, så jag ska upp redan vid 8.30.

Tills vi hörs igen - Va rädda om er !! ❤️



Video/film klipp.


Det är så sjukt irriterande ! Varför kan man inte lägga in video/film klipp med denna appen ?! Jag har ett så fint på Wilma ifrån våran promenad i dag och min dator krånglar, så att förs över till datorn och lägga in där lär inte fungera. 😡 Sjuuuukt störigt !

Anyway, idag har jag varit ledig ! Så skönt ! Men konstigt. Mitt i veckan.. Vilket gör att jag knappt vet vilken dag det är 😂

Jag har inte gjort särskilt mkt idag. Promenad med Wilma, lockat håret (för att jag va uttråkad), duschat och kollat på en massa klipp på youtube.
Fast jooo, jag har gjort bananpannkakot också ! Eller, mamma fick hjälpa mig med stekningen, jag kan verkligen inte det. Blir bara en kletig klump nät jag gör det och det gäller alla sorts pannkakor 😍

Nu ska jag börja göra mig redo för att krypa ner under täcket, väldigt tidigt, jag vet, men klockan ringer 05.15 (!!!) imorgon och jag behöver all sömn jag kan få. Äta ngt måste jag nog också göra.

Så ja, vi hörs snart igen.
Stooooor kram !!! ❤️



Smink.


Jag fick ett ryck häromdagen och köpte lite nytt smink ☺️ Har inte köpt smink på flera år. Förutom mascara.
Anyway, jag är rätt nöjd med dessa produkterna ! 👍

Är det någon av er som har testat dem ? Kanske någon av er som har bättre förslag på smink ? Skriv gärna en kommentar om vilket smink ni gillar och kan rekommendera. Jag är nämligen inte så bra uppdaterad när det kommer till smink.