Känslor & Tankar.

Ibland blir det en riktig sörja i mitt huvud.. Tankar och känslor kommer som en smäll och jag kan inte alltid hantera det på bästa sätt..

Ikväll har tårarna runnit utan att jag vetat varför. Jag är en människa som analyserar och vill ha svar på allt, men jag får oftast inga svar..

Jag drömde om pappa natten till idag, + att jag har glömt att ta mina mediciner två dagar. Det rubbar mkt i mitt lilla huvud. Men imorgon är en ny dag och då är förhoppningsvis dessa känslor och tankar borta.

Sov gott !

Älskade sol !!

I morse när jag vaknade så blev jag helt lycklig ! Sooool !!!! Jag hoppade upp ur sängen och tog på mig det somrigaste jag hittade och sminkade mig soligt :)

Lillan kom och vi åkte ut till Väla för lite shopping ! Efter det åkte bikinin på och det blev bad, solning och gräsklippning :)

Nu har vi mys med godis och tv :)

Busy day !

Idag har jag fått massor gjort :)

Systermys på Väla, hämtat min klänning hos sömmerskan, bokat flygbiljetter till bröllopet i Montenegro, köpt tvättmaskin och torktummlare med mamma och nu har vi precis ätit thaimat :)

Vill bara gå o lägga mig ! Men har en del kvar att göra :/ Tvättstugan ska börja tömmas (de nya kommer på fredag och det är riktig kaos där inne) och mitt rum är som en bomb ! Duscha ska jag också hinna med. Tusen saker imorgon också.. Phuu !

Nattuggla !

Så galet trött !

Efter en dag på Ullared, som ändå va väldigt kort och effektiv så är jag ändå slut i huvudet. Jag mår illa ock är hungrig på samma gå g. ! Inte okeeeej. '!!!

Imorgon vill jag ha sol ! Massor med sol !!

Men nu - sova !

Trött chey.

Mina ögon svider, ljuset skär i ögonen.
Ner sömn ? Ja tack ! Natten har varit knas, inte mkt sömn o ro :/

Snart en runda till stan, resten av dagen är lugn och oplanerad - sköönt !

Best friends.Art. Heart. Inc.

You and Me.
Forever friends.Min stjärna !!

Dress.

White.

White fashion.

Midsommar.

Firades hos Sabina. Med Martha, Anna och deras respektive. Och så Elliot och Wilma såklart ! Det va en fin dag ! Trotts regn. Kvällen däremot blev jättefin :)

You don't.

You don't know how its like to be me.. You don't have my shoes on your feets..