Lucifer, jag hatar dig !


Dagen har varit lång och tråkigt. Kvällen ännu värre + en grov ångestattack på det. Slutade inte jättebra.. Men heller inte så illa som det gjort många andra gånger. Min kära Lucifer har gjort sig påmind väldigt mkt den sista tiden 😡

Imorgon har jag en examination i Medicin, på 5 timmar tror jag det är.. Om jag är taggad ? Nej, inte alls ! Haha !

Sov dax nu. Morgondagen lär också bli lång 😔Gråta i fosterställnig.


Idag har jag mest velat lägga mig i fosterställnig och gråta. Jag har varit så nära att göra så mkt dumt, men i stället så ligger jag nu i min säng, fullproppad med mediciner som ska (förhoppningsvis) ta bort ångesten och få mig att sova.

Imorgon får inte bli såhär, då går jag nog under..Höst.


Det är höst, kallt och allmänt tråkigt väder. Eller ja, solen skiner lite idag. Alltid något 😊Pepparkakor


Ända sen jag va liten har jag fått höra att ett glas med kall mjölk kan hjälpa om man inte kan sova.

Men, nu gillar jag ju inte mjölk. Så det blir pepparkakor och en kopp te i stället :)Varför ?


Det finns lite i mitt liv som betyder oerhört mkt för mig. När något av det inte går som det ska så blir jag så himla ledsen.. Ledsen, arg, frustrerad, vilsen och besviken. Och just nu så är kah allt det dära. Jag vågade tro på ngt fint som just nu visar motsatta sidan.

Varför kan inte mitt liv och allt jag vill bara få flyta ? Varför kan det inte bara få gå bra för ett tag ?

Nej., det är väl bara att inse stt dey vilar någon förbannelse över mig !Outfit.


Idag promenerar jag runt i denna outfiten !
Jeansleggings, linne och en söt topp jag fick av syrran igår 👍Wilma.


Min älskade lilla loppa ❤️
Utan henne är jag inget !Kissemisse.


Min sötaste lilla pälskling ❤️
Lilla Mio. Snällare katt får man leta efter.Bröstcancer.


Idag finns mina tankar hos en av mina närmsta vänners mamma.

Hon har fått bröstcancer. Först trodde de att det inte va så allvarligt, men nu har det visat sig att den är mkt större och allvarligare ön vad de trodde. Hela bröstet måste opereras bort.

Tjejer, när ni står i duschen, ta för vana att känna igenom era bröst. Det tar bara några sekunder och kan rädda ert liv.
Känns det minsta lilla konstigt, gå till läkaren. Bättre en gång för mkt !!
Märklig värk i ryggen.


Jag va på jobb i 3 timmar idag, sen gav jag upp och gick hem. Jag har sen en vecka tillbaka haft en märklig värk i ryggen, som strålar ut under nyckelbenen och i revbenen och vägrar ge sig + så jävla mkt ångest på det :/
Jag stannar hemma imorgon också, värken gör att jag behöver lägga mig ner lite då o då och det kan jag inte göra på jobb.

Ångesten har suttit i konstant sen igår morse. Den gör mig illamående och sömnlös. Jag hoppas att jag får sova i natt. Utan drömmar och uppvaknande hela tiden.

God natt.Föreningen Tilia ❤️


Jag försöker fortfarande smälta eftermiddagen..
Att få träffa den människan man har blottat sitt liv för via mail är helt obeskrivligt ! Det känns som att vi alltid har kännt varandra fast att det bara handlar om några månades mailande och idag träffats för första gången !
Annso, hon är den finaste människan jag träffat på väldigt länge  !! ❤️ Bästa Tilia !  Just nu vet jag inte vad jag hade gjort utan denna förening och utan fantastiska Annso.
Att hon ens kände igen mig är ju helt galet och sen dessutom minns våra mailkonversationer ! Jag är djupt imponerad !!


Nagelfix.

Igår va jag också fick naglarna vid gjorda 😊
Har jag tur så växer de inte lika snabbt denna gången.. Det kommer bli dyrt annars. 
Såhär blev resultatet i alla fall !
Lunchrast.


Klockan går så fruktansvärt långsamt idag ! Nu är det i alla fall lunchrast och jag har smugit mig ifrån caféet och sitter med en kopp te i lugn och ro. 10 minuter till innan det är dax att börja jobba igen.

I eftermiddag ska bilen besiktigas, sen ska jag och fixa naglarna och därefter hem till Martha och hämta kissemissen jag ska passa över helgen 😊
Design möblering.

Jag har försökt göra en ny design halva dagen. När jag äntligen hittar en där jag fattar hur jag ska byta bilder så blir det inte rätt storlek på dem :(
Så därav är det flera av en bild på headern. Pallar inte mer idag. Ska lägga mig och starta Cityakuten i stället :)

Plugg, add och strattera.


Idag är det plugg som gäller. Stroke, MS och olika sorters cancer. 
Mobilen har jag satt på ljudlös och min kaffemugg fylla med kaffe hela tiden. I min Add så har jag extra svårt med koncentrationen, så jag fixar en halvtimme, sen måste jag göra ngt annat i 10 minuter. Längtar tills jag får den nya medicinen. Kanske, kanske den kan hjälpa. Concertan satte sig ju på mitt hjärta direkt, så den blir deb inte igen. Har för mig att läkaren pratade om Strattera. Någon som haft eller har den medicinen ?Gelénaglar.


Mina naglar växer i rekordfart ! 😯 Bara va en vecka och det har redan börjat lossna. Visserligen har jag målat och använt remover några gånger, men det ska inte påverka gelén. Ni ser ju hur naglen på pekfingret ser ut.. Redan nerfilad :/ Sjuuuukt störigt !

Och ja, har har använt ett guldglittrigt lack som nästan är omöjligt att få bort, därav prickarna 😂Blodgivare !


Så va den goda gärningen gjord !
Känslan när man går därifrån är obeskrivlig ! Men vet att man har räddats någon liv genom att låta lite blod sippra ur armen ner i en påse !

Fler borde bli blodgivare ! Det är ett litet stick man känner och inget mer. Eller jo, lite illamående och trött. Men thats it !

Detta är nog enda gången jag känner mig riktigt stolt över mig själv !
Long time ago..Från nästan 100 läsare till knappt 10... Ja, så blir det när man inte bloggar på en vecka. 

Mina dagar är mörka och dystra, trots att det inte märks utåt. Utåt så är jag glad och sprallig ! Men när kvällen och mörkret kommer så kommer tårarna, tankarna och paniken.. Det är då jag får deala med dagen.

Just nu ligger jag i massagestolen.. Vi har friskvård med jobb på torsdagar: han med en halvtimme på bandet också 👍

Om några minuter är det streching (stavning?) och avslappning. Sen tillbaka o virka tomtar.