Wilma ❤


Min lilla loppa ❤ Jag saknar henne så himla mkt !

Skit kväll !!

Jag är så jävla arg och bitter att det finns inte ! Hela kvällen igår hade jag någon i hälarna konstant. Slutade med att jag somnade utmattad halv nio. Då hade stolar och svordomar flugit runt i mitt rum tillräckligt.

Nu är jag på grupp. Sen ska jag och hälsa på jobb.

Permission.

Okej, lite glimtar i denna bittra dag.
Middag på stan med mamma, bror, finaste vännen och Wilmisen såklart !

Fick fina byxor av mamma också. Godis och ren tvätt ;)
Kom tillbaka till avd för en halvtimme sen och nu joinar jag resten av folket och tittar på "Lotta på Liseberg". Hoppas på en lugn natt och att överfalls alarmet INTE går igång !
I eftermiddags när det gick hoppade jag ur soffan på ett kick ! Lika så de senaste två nätterna..

Så ja, en lugn natt hoppas jag på. En tyst ;)

Måndag.

Idag äg jag både arg och ledsen. Varför ? Jo deg började med att jag inte fick ha mina hörlurar. Jag blev så sur och arg !!
Jag fick ju ha dom igår.. Hur dålig kommunikation har personalen egentligen ?? Arg som ett bi blev jag ! Fick bokstavligen talat sätta mig på mina händer för att inte börja "vifta" för mkt. Nu ligger jag i min säng, täcket upp till öronen och vägrar gå upp. Missade lunchen, men vad gör det egentligen ? Är inte så fötjust i mat ändå. Hatar doften av det !!

Midsommar.

Jag klarade min permission med nöd och näppe. Blommor, mat, långklänning... Hela kittet :) Och min lilla hjärtehund, såklart ❤

Livet och jag.

Ja, livet går vidare.. Eller kroppen, men inte jag. De senaste två veckorna har varit som en tjock dimma. Jag fattat ingenting och är instängd bakom lås o boom, och galler.

How sick isn't it ?!

Fick i alla fall 4 timmars permis idag. Håll tummarna för att allt går bra !!