En snögubbe, några lycktor och en frusen haltandes Wilma...

Julskyltningen va mys ♥
Vi kollade på kröningen av Helsingborgs Lucia (tänk att det är 3 år sen jag själv va med !) och efter det va det ett sjukt coolt ljusspel på terrastrapporna !
Jag begav mig hemåt vid 6 tiden och då julstädade och julpyntade jag en massa på nedervåningen. Sen gick jag ut och gjorde tre snölycktor på framsidan och sen en snögubbe i trädgården :)


Wilmisen vá med ute hela tiden, vilket tydligen inte va så bra :s Min lilla loppa kom och satte sig brevid mig och gnällde ynkligt, så jag lyfte upp henne och gick in. Hon vägrade att stödja på högra bakbenet och hela pälsen va full av stora bollar av snö som klistrat sig fast ! Ni kan inte ana hur mkt snö som satt fast ! Det slutade med att jag fick ställa henne i duschen och ta varmvatten så det smälte bort. Snuttan låg och skakade i min famn i säkert en timme efter, invirad i en filt ♥


Men jag vet fotfarande inte vad det är för fel på hennes ben :S Ena sekunden springer hon på alla fyra, nästa så hoppar hon på tre... Det ser ut som om hon har en liten spricka i ena trampdynan, men det gör inte ont när jag tar på den, eller över huvud taget när jag rör hennes ben. Och jag har varit väldigt noga med att smörja trampdynorna, just för att dom inte ska spricka..
Hon kanske bara har överansträngt benet helt enkelt.. Med tanke på hur hon kutar runder och leker så är det inte helt omöjligt. Får vänta och se hur det är imorgon.Imorgon ska jag en runda till arbetsförmedlingen och sen iväg med mamma på lite ärende.
På kvällen blir det zumba ! Men nu - Sängen !
Ida skrev

fina bilder :9

Den 2010-11-29 klockan 20:11:15.
http://ipeterson.blogg.se/
simone skrev

vilken liten sötnos du har där :D

Den 2010-11-30 klockan 17:14:22.
http://fattybom.se

Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo