1 November

Vart tog tiden vägen egentligen ??
Det är den 1 november idag, det jag ju nyss juli.. Typ. Ångest på detta ! Tiden går way to fast !
Jag och Martha hade en liten roadtrip igår !
Vi körde till en outlet i Svedala, det ligger lite utanför Malmö, mot Ystad. Sjukt skönt att komma härifrån ! Och det säger jag redan, när jag bara varit hemma i en vecka :P Men ja, det är bara att inse. Jag saknar ön och allt där till. Jag gillar inte kylan och alla problem där hemma, men nej, man kan inte fly från dem och sen har jag så fina vänner här hemma för den delen också. But still, i miss the island !
Tillbaka till igår ! Jag köpte ett par sjukt coola skor ! Ett par jättesöta strumpor, en halsduk, en svart munkjacka, underkläder och påvägen hel körde vi inom center syd. Där köpte jag en röd tröja med spetts på axlarna, har en lika dan i svart.
Hmm, undra om jag har glömt ngt nu ? Tror inte det.
Så vad händer idag då ?! Inte ett skit ! :(
Just nu tvättar jag, dricker kaffe, funderar, skriver, myser med min bebis.. Jaa, massor med saker på en och samma gång ! Ska leta lite jobb och ringa några samtal. Just det ! Jag ska baka Saffransmuffins också ! Jag och Elliot gjorde det i Fredags och dem blev sjukt goda ! Funderar på pepparkaksbröd också.. Men det är så jäkla många ingredienser till det. Kanske i eftermiddag !


Dax att sätta fart !
Här kommer lite bilder :)


Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo