Tack och god natt !

Så sitter jag här igen, mitt i natten när jag egentligen borde sova !
Men det har varit en så fin kväll att det egentligen inte gör så mkt, sova kan jag göra när jag går i pension !
Anyway, jag har varit igång sen sju imorse. Jag och Diddi har kört en massa ärende och när vi till slut kom hem satte vi oss på baksidan med en kopp kaffe i solen :) Vi har ätit rabarberpaj och jag har lyckats plugga lite !
När jag körde hem så hämtade jag upp Jocke på vägen. Vi körde en runda och stannade nere vid piren och pratade en massa minnen från förr i tiden ! Haha ! Låter som att vi är lastgamla eller något ! Vi har känt varandra sen vi vá 12, så det finns en hel del att prata om när man inte setts på några år. Vi han inte prata klart om allt, så det blir nog att vi ses en runda i helgen också :)
Imorgon är det skola som gäller. Eller, det kan hända att jag stannar hemma och skriver mina hemtentor i stället.. Har sjukt mkt kvar och det dom ska gå igenom på lektionen imorgon har jag redan gjort. Känns som att det bästa valet är att stanna hemma och skriva på tentorna.
Aja, jag har inte bestämt mig ännu så vi får se hur det blir.
Nu däremot ska jag försöka sova, har haft ont i halsen i två dagar och det är något som jag verkligen inte har tid med nu ! Det är en massa sång under en månad nu och att få nått meck med halsen är inte att tala om ! Så bort med det tack !

Som sagt, sova vá det ! Vi hörs imorgon :)


Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo