Ny vecka !

Jaha, ny vecka och klockan ringde 07.00 i morse. Jag fick inte upp ögonen då och har fortfarande inte fått upp dom helt. Gudars så trött jag både vá och är. Vi har ändrat kurstiderna, så i stället för 13 - 16 så går vi nu mellan 09 - 12. Egentligen så är det bättre, dagen blir inte lika låst. + att jag komemr upp i tid, vilket behövs, även om jag sitter med ögonlocken vid knävecken :o


Anyway , helgen. I fredags passade jag Elliot, vi vá hemma hos mig och busade med Wilma en stund. Sen körde vi ut till Diddi och träffade Lina och de andra barnen :) En helt underbar kväll med andra ord :) 
I Lördags vá jag hemma i princip hela dagen och på kvällen begav jag mig till Wallmans med Sabina och Anna, där Martha jobbade :) Det blev en lugn och tidig kväll, men en mkt trevlig sådan :)

Igår vá jag hemma hela dagen, Kim kom vid 4 och då fick vi för oss att Bamse skulle fixas. Så Kim började klippa honom och då tog jag tag i köket och städade som en galning, efter ca 3 timmar (!!!) vá klippningen och borstningen klar och då blev det ett bad för den stackars hunden. Han vá inte lycklig på oss när kvällen vá slut vill jag lova, men behövligt va det ! Hade behövt göras en runda till tom !  

Jaha, idag då ? Händer inte så jättemkt.. Jag slutar 12 och då ska jag hem till min bebis :) Senare ikväll ska jag dansa. Ska nog fortsätta med min grundliga städning där hemma också.. Vet intevad som flugit i mig, det är väl vårkänslorna som kommer fram !! :)

Nu ska jag se om jag kan göra ngt vettigt, vi hörs kanske senare.
Kram !



Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo