Jag AB.


Nu har vi sett den andra filmen av Jag AB, här kommer en snabb sammanfattning !


Just de orden – vill måste ska – hur känner man för varje ord ?

Ordet vill kan vara både bra och dåligt, ex jag vill inte göra det där eller ja, det vill jag gärna. Man kan använda ordet på många olika sätt, positiva som negativa.

Ordet måste känns ofta tungt. Man måste göra saker, det är ofta med en suck man säger ”Jag måste göra detta, eller måste du göra så ?”

Ordet ska är lite som ordet vill. Jag ska göra det snart, eller nej, jag ska inte.

Ni förstår poängen ? Orden vill, måste, ska är tre helt olika ord, men ändå lika. Man känner sig tvingad att göra saker av vissa ord. När man måste göra saker man inte vill tex.

 

När kan du ändra: Jag måste till Jag vill ? Fundera på det, är det möjligt att byta ut orden ?

Vilket tillstånd vill du vilja vara i ? Resonera med dig själv. Man kan ändra sitt tillstånd med at ändast ändra på en liten vana. Hämtar du alltid kaffe in på ditt kontor på jobbet ? Ta dig tid och sätt dig i fikarummet i 10 minuter. Släpp skrivbordet för en stund och prata om något annat med någon kollega.

Har du någon som ringer bara för att säga: Hej ! Jag ville bara höra hur det va ?  Med en snäll, fin och omtänksam röst.. Om någon gör det, hur känner du dig då ? Vad får du för känsla i kroppen?

Om det sen är tvärtom, att någon som du inte alls vill prata med ringer och är på ett dåligt humör. Hur känns det då ? Vad får du för känsla ?

Alla tränar för att bli bättre. För det vill man ju oftast – bli bättre på det man gör.

Men om man inte ser eller märker något resultat, vad gör man då ? Jo, man tränar mer såklart.

Hela livet går ut på att träna, helt omedvetet. Har ni tänkt på det ? Allt vi gör går att förbättras och omedvetet så förbättrar vi allt vi gör varje gång vi gör det.

Ibland undrar vi hur vi ska göra ? För att starta en dag med en bra inställning och se till att dagen håller sig bra. Då kan jag säga att mycket handlar om inställningen.

Ett varmt hjärta, en glimt i ögon och en rak rygg.
Tro inte på någon, gör det istället.

 

 

 


Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo