Hur ska det vara ?

Ibland, eller ofta rättare sagt så vet jag inte vad jag ska säga, eller vad jag ska svara på folks frågor.
Jag vet inte själv svaret på många av mina frågor, så om jag inte kan svara mig själv, hur ska jag då kunna svara andra ?
Är det att jag glömmer bort mig själv ? Gör så mkt för andra att jag glömmer vem jag är ?
Eller det är såhär det ska vara ?

När jag får frågan: Hur är det Sara ? Så är det ofta givet att man svara: Jo tack, det är bra !
Men om jag ska vara ärlig, nej.. Det känns inte helt bra, så då blir det att jag svarar: Jo, det är okej...
Där har en diskussion startat som jag inte kan ta mig ur. Jag kanske borde ha sagt att det är bra, fast att det inte är det ? Just för att "slippa" diskussionen ? Fast det kanske är just det jag behöver ? Och ljuga är inte direkt ett bra alternativ. 
Vad jag menar är att jag inte ens själv vet vad det är som känns fel, jag kan inte ge något svar på det, för jag vet inte..

Innan, för några år sedan vá jag snabb på att alltid prata om hur jag mådde och så, men man märker tydligt om ens omgivning tycker att man är jobbig, och då får man ju såklart ändra på sig..
I mitt fall så har jag valt att sluta prata om saker, jag startar inte en diskussion på samma sätt längre och det är inte ofta jag ringer någon för att jag behöver prata..

Om det är rätt eller fel, det vet jag inte.. Jag antar att jag har lärt mig av mina misstag helt enkelt...
Anonym skrev

Tycker bara du ska vara dig själv och inte någon annan! Alla behöver vi prata av oss, viss mer andra håller mer för sig själv! Du har alltid varit den som pratar av dig och som andra också kan prata av sig lätt med.. På gott! Fortsätt med det, det är så vi gillar dig! Helt enkelt precis som du alltid varit. Men glöm inte bort att ta när du ger! Älskar dig min sockerhöna, du är helt och hållet helt perfekt som du är <3

Den 2010-08-12 klockan 01:02:45.

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo