Tröttis,

Gud vad jag är trött ! Det har varit en lång natt :(
Och idag har jag massor att göra. Men jag orkar inte, jag vill inte.. Jag vill ligga under mitt täcke och tycka synd om mig själv.. Mår inte riktigt 100.

Även om jag har kommit till insikt med vissa saker och ting (heter det så?) och allt känns mkt bättre så är det samtidigt jobbigt. Jag har misst ngt, men samtidigt så har jag så mkt mer. Jag har kanske inte så jätte många vänner, men dom jag har är världens finaste ! Jag har lärt mig vilka som är falska och vilka som är sanna.
Sanna vänner stannar kvar när dom andra vänder en ryggen ! Och tänk er, människor man aldrig trodde skulle komma en så nära vet plötsligt nästan allt om en ! Människor man aldrig kunde ha så rätt ger en det bästa rådet man kan få, eller säger en sak som så många har sagt, men på ett helt annat sätt så man förstår.
Det är helt otroligt ! Vissa, som man aldrig hade en tanke på att man kunde få som en så bra vän, vet 10000 ggr mer än en vän man har haft i flera år. En av dom vännerna man trodde vá en bästa.
Men oj, så fel man kan ha !

Lina sitter och kollar på film, så jag ska passa på och slummra lite.
Sen ska jag tvätta mitt hår, väldigt mkt :P Och efter det så ska vi köra och hämta upp Sara och sätta upp dansksolans afficher på dom sista skolorna och fritidsgårdarna !
I eftermiddag ska jag till läkaren och sen vet jag inte vad som händer... Som jag känner nu så ska jag nog sova tidigt. Men vi vet ju alla hur det brukar sluta.. :P

Vi hörs senare !

Pusspuss.Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo