Rosa.

Tror ni jag han med det jag skulle idag ? Haha.. Nej. :p
Som vanligt inte. Som jag skrev i morse så försov jag mig lagom mkt, men jag behövde inte göra så mkt hos Faster så det vá ganska lugnt.
Efter det så körde jag hem till Sabina och skulle hämta upp lite affischer som skulle upp på skolor o så, men jag fastnade där i en massa diskussioner :p Långt om länge så begav jag mig ner till Mormor och hämtade upp Yasse och Lina, sen körde vi runt och satte upp några. Tar resten imorron.. Eftersom att det blev så sent så hade dom flesta på skolorna redan gått, så det gick inte o sätta upp dom..

Vi körde ut till Engelbrektsboden där Charlott jobbar och pratade lite med henne.. Köpte ett rosa mysställ också :P
Sen körde vi och solade. Värme säger jag bara ! Gud så skönt ! Men jaa, jag liknar en liten pepparkaka nu :P Hihi !!!
Körde hem dom efter det och nu sitter jag här och försöker få tag på min kära bror. Han har sagt lite mystiska saker som jag måste ta reda på om han verkligen menar allvar. Det är dock bra saker :D Så jag hoppas av hela mitt hjärta att han menar det han har sagt !!

Klockan har hunnit bli mkt ser jag.. Inte bra ! Jag som skulle lägga mig tidigt.
Aja, ibland blir det inte riktigt som man har tänkt sig.

Imorron kommer Jenny :) Vi ska fika och umgås hela dagen !! Så längesen vi sågs så det ska bli underbart o se henne igen.
Nu ska jag kolla på film och äta godis i mina rosa byxor, rosa tröjja, rosa naglar och svartvitgrårosa mjukis strumpor !
Haha ! Jaa, jag har nog fått rosa på huvet lite gran ! Jag som alltid är svart annars :P
Men som dom säger, människor förändras !

Puss på er !

Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo