Oslagbar helg <3

Ojojoj ! Vilken underbar helg jag har haft ! Ni kan inte ana !!

Det kommer bli ett ganska så långt inlägg, men jag hoppas ni orkar läsa ändå !

I Fredags vá det meningen att jag skulle möta Sabina kl 15.30, men vid 13.00 tiden ringde hon o frågade om vi kunde träffas tidigare. Vi körde till Parapeten och hätade dom sista grejjorna och pressade in det i bilen (Läs: överfull bil!).
Sen åkte vi och hämtade lilla Elliot på dagis. Och på något konstigt vis så fick vi in vagnen också ! Haha ! Jaa, vi kan vi !
Meningen vá att jag och Elliot skulle titta på showen, vilket han har gjort massor av gånger.. Men dena gången vá där med ett numer som har aldrig har sett. Där CJ Puttar Sabina så hon blir ledsen, och det såg självklart lillen...
Helt hysterisk blev den lilla plutten ! Efter många om och men så somnade han en stund i vagnen, men inte för så lång tid. Det fanns ingen mer än mamma som kunde trösta, så när showen vá slut så gick vi upp direkt.
Lilla sötnosen.. Man känner sig så maktlös, men det gick ju bra till slut ändå :)
Runt 10 tiden begav vi oss hemåt.. Jag somnade såklart i bilen.. Där vi allihopa + alla grejor fick plats ! Haha ! Snacka om FULLPACKAT !!!

Jag somnade ganska så snabbt och morgonen efter så vaknade jag av att jag hörde lilla Elliot prata :)

Jag, Sabina, Elliot och Anna begav oss ner mot stan.. Sabina hittade en jättefin lila klänning men jag hittade som vanligt inget. Vi körde och lämnade Elliot hos Farmor, sen inom Dansskolan och hämta alla grejjor och sen till Parapeten.
In med all grejjorna, fixa och dona lite.. Och så fick vi mat :)
Sen vá det på med sminket och efter det locka Sabinas hår. Vi blev klara precis i tid :P
Showen gick superbra (som alltid då dom är så sjukt bra!) !
Efter det så blev det utgång ! Vi stannade på Parapeten tills lite efter stängning, jag drack dock bara vatten då det vá meningen att jag skulle köra. Men det blev ändrade planer och när vi kom till Cardinal så hade jag mkt att ta igen :P
Med tanke på att dom andra redan va lite runda om fötterna ! Det vá inga probem ialla fall, jag fixade det ganska snabbt :P Lite för snabbt tror jag :P Jag och Josef hade djupa,långa, invecklade diskussioner i princip hela kvällen..
Intressant.. Mellan varven ;)
Jag kanske inte borde skriva detta här, men jag blev så alkoliserad så Josef fick fånga mig några ggr  ! :P
Det ska mkt till för att jag ska bli så virrig :P När vi har varit ute dom andra gångerna så har Sabina ofta sagt: Du är så duktig Sara, som inte dricker !
Men jag har druckit dom gågerna också :P Dock inte lika stor mängd på så kort tid ! Haha !
det stängde kl 5 och då kände v att det vá dax för mat ! Så när vi va mätta och belåtna så begav vi oss hem till Sabina, klockan vá ca 06.00 när vi kom hem.. Bill skulle iväg med bussen kl 7.15, så jag somnade inte förrän vod 8 tiden.
Sen vaknade jag igen kl 10 och kände.. Vatten !
Ute i köket vá Anna och där satte jag mig på golvet och klagade på hur dåligt jag mådde :P Haha ! Synden straffar sig själv :p

Vid halv 2 tiden begav jag mig hemåt, och nu sitter jag här. Har precis ätit lite, ska snart duscha också.
Jag är så trött så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Vill inte gå o lägga mig allt för tidigt heller, måste ju sova hela natten. Tidigast 8 får det bli !

Denna helgen har varit den bästa på länge ! Den slår dom flesta helgerna faktist !
Att man kan ha så kul med vissa människor och trivas så bra :) Å, jag blir så glad ! Hela jag blir glad ! :D:D
Tack,tack,tack ! För denna helgen ! Den har varit helt underbar ! Precis vad jag behövde.. Komma ifrån allt lite och ha riktigt kul !
 
Nu ska jag hoppa in i duschen !

Vad har ni gjort ihelgen ?
Tell me !

Pusspusspuss !

Sabina & Jag


Jag & Anna


Jag & Josef

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo