Mina vänner..

Jag har många fina vänner, i både min egen ålder, yngre och äldre.
Jag är väldigt glad för alla mina vänner. Vissa betyder mer och vissa mindre.
Ibland umgås jag med fel personer, eller ganska ofta egentligen.. Jag förstår inte varför, dom dras väl till mig eller nått ? Jag får ofta höra det i alla fall. Jag har ibland lite svårt för att förstå folk, när dom verkligen vill mig väl eller om det är ren falskhet ?
Jag har fått höra lite den sista tiden, om hur andra uppfattar min situation med olika människor.
Det är klart att det är jobbigt att höra det, jag pratar oftast gott om mina vänner.. Men det är klart, är man irriterad slinker det lätt in ett lite småelakt ord. Men så är det ju alltid.

Det jag vill komma fram till är att de senaste 2 åren så har jag fått många nya fina vänner !
Och vi har så sjukt kul tillsammans ! Jag kan riktigt le och känna glädje och lycka !
Jag säger det igen, jag har många fina vänner som jag trivs med och har kul med, men vissa är har egenskaper som inte andra har och så tvärtom.

Det har varit jobbigt nu några veckor.. Alldeles för lång tid ! Det finns några jag saknar otroligt mkt som jag önskar vore hemma när allt är såhär.. Men ibland räcker ett samtal där man kanske vräker ur sig allt, gråter, skriker, är helt hysterisk och nästan får för sig att gå  runt 300 mil bara för att man inte orkar vara kvar här.. Tänk att allt kan kännas så mkt bättre av bara några få ord..
Igår vá det så.. Precis allting gick fel, och när bilen stannade i en korsning och inte rullade hur mkt jag än gasade, då brast allt. Jag tror jag grät konstat i över en timme.. Men jag behövde nog det :s
På kvällen pratade jag med en fin människa och efter det så kändes allt mkt bättre.

Som ni märker så nämner jag inga namn, det kan bli så fel om man gör det.
Dom som ska ta åt sig vet vilka dom är <3

Puss på er !

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo