Gamla dikter och minnen, men ack så fint!

När jag tittar ut genom fönstret och ser alla färgglada löv singla ner från träden kan jag inte låta bli att tänka på dig. Du vet den dagen vi satt vid stranden och jag låg med huvudet i ditt knä. När du långsamt sänkte din blick för att möta min. Hur det högg till i mig när jag insåg vad du kände. Och när jag insåg att du inte kunde stanna föralltid.

Kommer du ihåg den dagen?


Jag sitter framför tv:n , men egentligen vill jag bara vara med dig , vara hos dig och hålla om dig. Förr var det du och jag , men nu? Det som förr var så självklart är nu borta. Ända sedan vi träffades har du varit min number one och kommer alltid att vara, men vad är jag för dig? Livet är svårare nu utan dig , tänker på dig på kvällen när jag ska sova och morgonen när jag vaknar. Men trots detta så älskar jag dig fortfarande och jag hoppas att du tänker över allt och kommer tillbaka snart så jag får leva igen...

Ängel:
Om jag var en ängel,
vill jag vara din ängel.
Om jag var en blomma,
så vill jag bara bli plockad av dej.
Om jag var en tår,
vill jag vara din tår.
Om jag var en diamant,
vill jag vara ägd av dej.


Diin...


Jag sitter på berget o gråter. Du sitter brevid mig o håller min hand. Plötsligt vänder du ditt ansikte mot mig o säger: Kommer du alltid att älska mig ? En tår rinner nerför min kind o blir en droppe i havet. Jag pekar ner mot havet o säger : Den dagen du hittar droppen igen, den dagen ska jag sluta älska dig..

Du kommer adrig att hitta droppen!


Jag sitter ute i mörkret under stjärnorna,ser en stjärna falla och önskar att Du, just Du satt här bredvid Mig.. Jag sitter med slutna ögon och bara väntar på Dig,väntar på att känna Dina starka armar krama Mig,längtar efter Din mjuka kyss.. Men så öppnar Jag ögonen och inser att Jag sitter här helt ensam under stjärnorna.. Ännu en glittrande stjärna faller och Jag önskar igen att Du var här..

Önskar,önskar och önskar.. Men önskan slår aldrig in.

Jag saknar alla dina små kommentarer i mitt öra..
Jag saknar dina små teckningar i mitt block..
Jag saknar dina händer som tog på mig..
Jag saknar din doft..
Jag saknar din värme..
Jag saknar dig!
Kan du inte bara förstå?
Jag vill att du ska vara min!!


Saknar så det gör ont!


Om du någonsin förlåter mig,
låt det inte gå för fort!
Låt mig lida så länge jag förtjänar att lida!
Låt mitt liv slitas isär!
Låt mig skämmas och ångra,
så jag av mitt misstag lär!!


Förlåt!


Jag skrev ditt namn i sanden men vinden tog det. Jag skrev ditt namn i handen men det gick bort inom kort. Jag skrev ditt namn på ett papper men elden tog det. Jag skrev ditt namn i mitt hjärta och där kommer det alltid finnas kvar! Vill bara att du ska veta hur mycket jag älskar dig.

Vet du?


Fattar du inte varför jag tittar på dig? Fattar du inte hur mycket jag tänker på dig? Fattar du inte hur mycket jag vill ha dig? Fattar du inte hur mycket jag längtar efter dig? Fattar du inte jag älskar dig?

Vad ska jag göra?!

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo