Mardrömmar och Verklighet..

Jag är helt slut, men kan ändå inte sova.. Tankarna snurrar och jag får ingen ro i kroppen.
Jag önskar så att jag kunde byta plats med dig, du har lidit tillräckligt nu ! Om så bara för en dag, så du fick en dag där du slapp smärta. Jag önskar så att jag kunde göra ngt ! Men jag är maktlös och jag har svårt att acceptera det. Att bara sitta och titta på och inte kunna hjälpa till eller ta bort allt det onda.
Det känns som om jag lever i en film, en pausad film, en film jag aldrig sett förut och inte vet slutet på.
Jag vill spola tillbaka och pausa i början där allt är bra och leva där. Jag önskar att jag sov och att allt är en hemsk dröm. Någon väcker mig, klappar mig på huvudet och säger att det inte är någon fara - att det bara vá en dröm...
Men nej, det är en ren jävla verklighet som jag lever mitt i, och jag hatar det ! Jag har ingen kontroll på något och mitt humör är som en berg och dalbana. Ena sekunden kan jag sitta och skratta och känna glädje, men i nästa blir jag påmind om hur verkligeheten är och tårarna forsar. Nätterna är hemska. Jag hatar dom för att jag aldrig får sova. För att mardrömmarna hälsar på, för att jag varje natt sover med spänd kropp och "ett öga öppet", för att kroppen värker hur jag än ligger och för att jag alltid gråter mig till sömns.
Jag vill inte vara själv, jag vill ha någon brevid mig.. Men det går ju inte alltid.
Väck mig. Nyp mig i armen och säg att allt är en enda stor mardröm.Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo