Im alive !

Jag tänkte mest berätta att jag lever. Vet att det är dålig bloggning, men det blir ju tyvärr så när det händer saker runt omkring en. Jag har varit och handlat lite med Diddi idag. Skönt att komma ifrån allt som har med sjukhus och göra ! Det blev två jättefina tavlor, schampo & balsam och en tavelram.
Jag skrev ut en bild på hela familjen från i julas som jag tog med upp till pappa. Så nu står tavlan/kortet där så fint så fint :)
Har även varit och dansat ikväll, gick bra. Älskar Tisdagar :)
Imorgon ska jag med Diddi och besöka Mormor, sen ska vi upp till Pappa en runda. Ska vara där uppe klockan 4 också, då mina bröder ska dit och hälsa på. Min äldsta bror har jag inte träffat på.. Jaa, vad kan det vara ? Minst 8 år ! Sjukt längesen ! Så det ska bli kul och ses igen, kunde dock varit under trevligare omständigheter..

Har egentligen kör vid halv 6, men jag vet inte om jag hinner med den. Annars blir det att jag åker direkt till dansen. Så det blir inget bloggande imorgon heller.
Men jag kommer tillbaka och bloggar på med mina 6 inlägg om dagen snart igen ;)
Bara allt lugnar ner sig och blir bra så ska ni se att jag kommer tillbaka igen. Tills dess så får ni några inlägg lite då o då.. Så ni vet att jag lever med andra ord :p

Nu säger jag God natt och vi hörs snart igen !
Puss & Kram !Kommentera inlägget

Kom ihåg mig?

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo