Fartfylld dag !

Jag har haft en riktigt fin dag !!

Den började med ett möte som jag skulle följa med Diddi på, ganska så givande, även om det inte är till min fördel. Hade jag också kunnat dra nytta av det hade det varit mkt bra ! Efter det så blev det en runda på City Gross. Sen hem till Mamma och Wilma.
Jag slängde i en hårfärg i håret, dels för att jag fått en osnygg utväxt + att jag hade jäkligt mkt mjäll.. När jag får så mkt så är en färgning det enda som hjälper.. Knasigt, i know.
Efter det så gjorde jag lite mat och samtidigt sysselsatte jag mig med att börja fixa min garderobsdörr. Jag målade den vit förra helgen och nu har jag skrivit ut några texter och en fin liten blomma som jag klippt ut och satt upp. Blev jäkligt snyggt vill jag lova ! Ska dock fixa lite till med den :)

Micke kom och hämtade nycklarna till min bli vid 4, äntligen ska den bli vegjord !!! Tråkigt nog så har jag ingen beskitningstid förrän den 10 april, men jag hoppas på att dom har ett återbud på Måndag, så jag kan köra dit med den då ! Håll tummarna !

Ikväll har jag varit hos Sabina. Vi gick i stan en runda och jag hittade lite fint :) En sjal, en tjock tröjja och en klänning till Mamma. Efter det så åkte vi hem och åt god mat :) Köttbullar, potatismos och gräddsås.
Sen vá det dax för hårfärgning och klippning ! Det blev mkt bra :D Vi han dock inte med att göra de svarta slingorna, så de får vi fixa snarast !

Nu sitter jag här med min lilla Wilma och ska krypa ner under täcket, imorgon kommer Lina och Steffi och ska stanna under natten, så det lör inte bli någon lugn stund ! Först o främst ska jag försöka få en liten sovmorgon. Hur det ska gå till vet jag inte, haha !
Nepp, time to sleep !

Puss o Kram !

Blomman som jag klippt ut o satt upp på min dörr :)

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo