Jag stod brevid och tittade på mig själv..

Det kändes som om jag stod brevid mig själv igår och tittade på mig själv..
Pappa höll på o lämna mig. Jag satt och höll hans hand, la huvudet på sängen, grät, slumrade till, gick ut, gick in, la huvudet på sängen igen, slumrade igen.. Fick hysteriska utbrott.. Skrek på honom, skrek att han skulle vakna, att han inte fick somna.. Gick ut o ringde, när jag kom tillbaka vá han vaken och pratade :o
Jag stannade mitt i rummet, helt frågande.. Ehh, vad hände ? Alla värdena hade stigit och han mådde ok.
Förstår ingenting.. Men det är helt underbart att allt vänder och blev bättre !!

Jag har inte så mkt mer minne av gårdags kvällen mer än så.. Det kändes verkligen som om jag stod brevid och tittade på mig själv hela kvällen.. Det gör jag lite fortfarande, jag hänger inte med mig själv och allt som händer runt omkring mig. Hör inte vad folk säger, får inte in saker i huvet, det tar flera minuter att göra enkla saker som brukar ta några sekunder.
Men det är väl bara att låta det vara såhär ett tag, jag kan ju inte göra så mkt åt det direkt.
Känns sjukt konstigt i alla fall, jag känner inte igen mig själv :s Och än är det inte över, minst 2 operationer till, vilket innebär att han måste sövas och läget blir kritiskt igen. Fan.
Livet är inte rättvist ! Och om nu Gud finns så är jag fruktansvärt arg och besviken på "honom", man ska inte behöva gå igenom något sånt här ! Så nej, jag tror inte på Gud ! En gud låter inte ngt sånt här hända.

Nu ska jag i alla fall försöka sova, påsarna under ögonen blir bara mörkare och mörkare och jag ser rent ut sagt för jävlig ut :s

God natt små vänner !
Hoppas att ni mår bra.

Emma skrev

Tänker på dig <3

Massor med kramar

Den 2010-02-03 klockan 09:57:52.
http://emmgot.blogspot.com

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo