God Natt ♥

Jag har haft en helt faboulus kväll !!! Mina fina vänner gjorde den tipp topp ! Fast att det hände tråkigheter.
Jag han komma innanför dörren hos Sabina så ringde telefonen.. Det vá mamma som berättade att en nära vän till oss somnat in. Jag visste inte riktigt vad jag skulle säga och det enda jag fick fram vá "ska jag skratta eller gråta?" Låter kanske dumt, men det har varit så mkt sjukhusbesök och tråkigheter den sista tiden att jag inte vet varken ut eller in.. Men eftersom att det stod fest på schemat ikväll så tränge jag bort det och drack massvis med drinkar. Behövligt kan man då undra ? Ja, det vá det, enligt mig.
Vi dansade fram tills klockan vá ca 04.30 sen tog jag och Martha en liten promenix och stötte på en ganska konstig/rolig/intressant (?) snubbe.. Blev en liten diskussion sen tog vi första bussen hem ;)
Och nu sitter jag här. Jag ska slänga mig i sängen nu, för vid 11 ringer klockan och då ska jag,Martha, och Matilda luncha (frukost?) ! Matilda är en kompis från Gran Canaria som är hemma på semester en vecka, så det ska bli kul o träffa henne :)
Efter det så ska jag möta Bella, hon är söt nog att låna ut sin bil till mig från Lördag till Söndag. I utbyte mot att jag kör och lämnar + hämtar henne på jobb !
På kvällen blir det film mys :) Eller, mys o mys.. vi ska se den skräck filmen som går på bio ! Har hört att den är riktigt sjuuuuk ! Haha ! Kommer kissa ner mig :P

Nej, sängen vá det. Hörs när jag har vaknat igen :)


Jag & Martha

Putie skrev

Sweet blogg!

Kolla in min nya design, hiss eller diss?

:)<3

Den 2009-12-05 klockan 21:33:11.
http://putiepay.blogg.se/
kamilla skrev

Jodå det är bra :),hänt ida då?

Den 2009-12-06 klockan 00:40:26.
http://kaamilas.blogg.se/

Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo