En dag full av händelser !

Dagen har varit full av händelser. Först vá jag på UV, vi vá och kollade på Lucia :)
Himla mysigt, men det känns lite konstigt.. Jag är alltid med i något Luciatåg varje år.. Men inte detta.
När vi kom upp igen i salen så fick jag spel på att det inte finns några jävla jobb som passar. Och dom som passar finns inte ute på annons. Så efter ett litet utbrott så skickade jag 10 (!!!) spontanansökningar. Yes, jag kan när jag vill :P

Efter det så körde jag rally hem och hämtade upp Mamma och Lina. Jag lämnade av Lina hos Mormor och mamma vid Knutpunkten. Efter det så körde jag till läkaren.. Det gick.. lagom. Kan man säga så ? Det gick inte bra och inte dåligt.. Men jag vill ändå inte säga sådär.. Fattar ni ?
Fick lite dåliga besked, men inget jag dör av.. Lite jobbigt bara. Blev uppskickad på sjukhuset också.. Dom ska ska ta en massa prover.
Aja, det löser sig nog till slut.
I varje fall, när jag vá kvar där så körde jag till Mormor och hämtade Lina. Satt och pratade en stund och drack lite kaffe tills jag insåg att klockan vá väääldigt mkt !
Så vi fick köra rally hem och jag fick göra ve mig snabbt som attans !
Halv 6 kom Nusse och hämtade upp oss och då bar det av mot Markaryd !

Lucia/Krogshow ! Den vá helt okej, vår vá såklart bättre :p
Men jag fick krama min finafina Mammi i alla fall !
Min älskade fina Mammi ! Utan dig är jag inget. Jag är så tacksam för att du fanns där när allt vá som jävligast ! För att du räddade mitt liv! Tacktacktack ! En fina människa får man leta länge efter !
Så det så !


Lina sover gott brevid mig, hon har varit helt underbar duktig ikväll ! Suttit fint och tittat och klappat o tjoat när hon skulle !
Jag är sååå stolt över henne !

Vet inte alls vad som händer imorron, har inget planert alls. Städa kanske ? Eller träffa någon liten sötsak och fika eller nått ? Aa, får se vad som händer :)
Nu ska jag i alla fall krypa ner under täcket och mysa med en sovandes liten Lina !

Puss på er !


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo