Possitivt och Negativt med att blogga !

Det possitiva med att skriva blogg är att andra kan ha nytta av vissa saker man skriver, att folk tar efter det man gör som är bra. Att man (oftast) får fin kommentarer och att man får fina vänner. Man får även skriva av sig om sakr och ting man behöver skriva av sig om..

Det negativa är såklart dom elaka kommentarerna. Att människor man aldrig trodde skulle läsa ens blogg gör det och att man får skit kastat i ansiktet om man har skrivit något som någon man känner tagit åt sig av.
Eller att det blir missförstånd om vad man ska göra och inte göra eller har gjort och inte gjort.

Man kan givetvis inte hindra folk från att läsa ens blogg, och man gör ju ett val när man väljer att blogga.
Man behöver inte skriva om allt. Vilket man oftast inte gör heller.. Men ibland så gör man ju.. Och då är det tråkigt om man får skit för det sen. Skriver man något bra som har hänt så hänger folk upp sig på det, har man en dålig dag och skriver om det så tycker folk att man är världens mest negativa person i hela världen och borde söka hjälp.

Jag tycker mkt om att blogga och vad jag menar är att när folk klagar på allt man gör och inte gör så börjar an fundera över vad don egentligen vill ?
Det är kul att jag har fått så många nya läsare och att några av mina vänner som jag aldrig trodde skulle läsa min blogg har börjat göra det, men.. Dra inte slutsatser om saker och ting när ni läsr min blogg, hör av er och kolla upp saker i stället för att tro ! Jag ljuger aldrig i min blogg, men alla kan missuppfatta saker och ting och vill man veta hela sanningen så tycker jag att man ska ta reda på den helt och hållet !


Jag säger inte att det alltid är såhär, men det har blivit mer o mer den sista tiden, tyvärr..
Det är sånna saker som gör att man blir osäker på om man verkligen ska fortsätta o blogga eller inte ?
Jag har inte planerat att radera min blogg, men jag vill inte heller bli ovänn med några av mina finaste vänner på grund av att jag skriver det jag tycker och tänker.

Som sagt, missförstånd kan orsaka mkt här i livet och det finns säkert en hel del som stör sig på detta inlägget..
Men, thats life !


Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo