Godmorgon !

Godmorgon !


Vakna ännu ? Jag sitter i min morgonrock och har tänt lite ljus :) Precis tagit en lång, varm dusch ! Jag tog fram kläder och allt jag skulle ha med mig igår kväll, så det är bara för mig att hoppa kläderna och gå, i princip.

Ganska skönt, kan jag sitta och ta det lugnt ett tag.

Det är så mörkt ute om morgnarna.. och kallt ! Och kvällarna blir också snabbt mörka.. inte mkt ljus vi har på vintern :/

Jag hade velat ha mkt snö, minusgrader, vindstilla och stor fin sol som värmer lite ! Hade inte det varit fint ?

Jag kan se det framför mig.. Helt underbart !

Men det kommer nog.. Dagen innan Julafton kanske ? Hoppas, hih !

Sitter oc smsar med Kim, saknar henne en himla massa.

Fast att hon skriver saker som jag ibland inte vill höra :P Men det är sånt jag behöver höra lite då o då. Egentligen så gör det mig inget.. Hon är den som känner mig bäst av alla, tror inte det finns någon annan som känner mig så bra.. Hon är en verklig vän !
Den sista tiden har jag mer och mer kännt att jag inte "passar" på vissa ställen, och att folket inte riktigt vill ha mig runt sig.. Med andra ord så vet jag inte ens var jag har mig själv längre.

Nog för att jag och Kim har haft våra duster och vi kanske inte ar betett oss så trevligt mot varandra alltid. Jag har varit arg och sagt ngt dum och hon lika dant.. Men i slutendan..

Då finns vi allid där för varandra.. Jag tror inte det spelar någon roll hur mkt vi än bråkar, händer det ngt illa och någon av oss ringar, trotts att vi är ovänner så hade vi stått och kramats max en halvtimme senare ! Det är jag helt säker på ! Till 1000 %

Nu måste jag klä på mig sötnosar !
Jag är inte säker på att jag hinner blogga mer idag, och kanske inte i morgon heller.

Ska försöka, men lovar inget !

Ha en underbar helg om vi inte hörs, det ska jag ha i alla fall !!


Pusspusskram !




Kommentera inlägget





Kom ihåg mig?









Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo